FacebookTwitter

The panel we made for the Theatre lift was quite unusual, and maybe even unique in that it’s main purpose was to give patients on their way to or from theatre something to look at and, hopefully, a welcome distraction from the other things on their mind.

In line with our ‘tree’ theme, this lift featured the Silver Birch and had accompanying text about the bird life characteristic to Birch woodland.

Applying layers of cut vinyl onto the ceiling was a tricky business. Here’s a couple of shots of the process, showing our trusty signwriter Don French applying the vinyl branches, whilst fellow collaborator Adrian, very importantly, keeps everyone cheerful and props up the wall!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>